Grup de Pràctica de Mindfulness d’AEMind

Grup de Pràctica de Mindfulness d’AEMind- Asociació Espanyola Mindfulness i Compassió

El grup, la comunitat, la sangha són els pilars fonamentals per mantenir-se en la pràctica de qualsevol corrent meditativa.

Logo nuevo AEMIND COMPASIÓN cuadratL’Associació Espanyola Mindfulness i Compassió – AEMind- ofereix una xarxa de grups en diferents ciutats del país amb la intenció de facilitar l’experiència de la pràctica en grup conreant els fonaments del Mindfulness i Compassió.

La pràctica de Mindfulness i Compassió en grup manté viu i reforça el compromís individual. El grup és un espai de trobada compartit, crea un sentit de connexió, un ambient de confiança que reforça l’experiència d’unitat i humanitat compartida. L’intercanvi d’experiències entre els seus membres facilita l’aprenentatge uns dels altres. El grup dóna suport i comprensió en els moments de dificultat i solitud que apareixen durant la practica individual, permetent reforçar i refermar el compromís amb la mateixa.

El grup no és una activitat formativa. Estan dirigits a persones iniciades en la pràctica del Mindfulness i Compassió. Tampoc és un recurs amb finalitats terapèutiques, ni una proposta de camí espiritual. Mindfulness i Compassió ens connecta a l’espiritualitat laica, intrínseca a l’ésser humà. Mindfulness i Compassió no és budisme, ni cap altra pràctica religiosa. És patrimoni de la humanitat.

A qui van dirigit?

A tota persona interessada en compartir i consolidar la pràctica del Mindfulness i Compassió, (socis i no socis de AEMind, especialment a professionals de la salut i l’educació) amb experiència bàsica en Mindfulness adquirida a través de la formació que ofereix AEMIND o altres formacions equivalents, com els programes de 8 setmanes (MBSR, REBAP, MBCT, MSC) impartits per instructors acreditats.

Com adherir-se a un grup?

Les persones interessades a formar part del grup de Barcelona han d’emplenar  la Solicitud de Inscripción a Grupo de Práctica de Mindfulness y Compasión i enviar-la a joanamateuadrover@gmail.com

Quina és la dinàmica general de les sessions?IMG_4357

La sessions es desenvolupen a través dels següents moments:

  • Acollida
  • Pràctica guiada
  • Exercicis de mindfulness en moviment
  • Espai per compartir l’experiència
  • Pràctica en silenci
  • Comentaris a la pràctica
  • Lectura breu d’algun text.
  • Tancament

L’estructura pot ser ajustada pel coordinador en funció de l’especificitat i/o circumstància del grup.

Grup de Barcelona

Coordinat per Joana Mateu-Adrover
Dia i hora de trobada: Dimarts quinzenals de 19: 00h a 20:30h

Lloc:

Casa d’Exercicis Sant Ignasi – Sarria
Carrer Carrasco i Formiguera, 32 – 08017 Barcelona

Més informació AQUÍ

INSCRIPCIONS:  Enviar correo-e a: info@embatconsultoria.com

 

LinkedInShare