MBCT – CURS D’ENTRENAMENT MINDFULNESS A BARCELONA.

CURS d’ENTRENAMENT MINDFULNESS

Basat en el programa MBCT (Mindfulness-based cognitive therapy). Impartit per professors acreditats (TTR1) de la Bangor University – UK

web mindfulnessmbct quadratCURS RECOMANAT per AEMindLogo nuevo AEMIND COMPASIÓN cuadrat

Asociación Española de Mindfulness y Compasión

Programa Oficial impartit per professores acreditades. Reconegut como a nivell fundacional per a la certificació com a professor de Mindfulness en el programa MBCT.

La realització d’aquest curs permet inscriure’s en el MBCT-Teacher Training Retreat I

Lloc: Casa d’Exercicis Sant Ignasi – Sarria
Carrer Carrasco i Formiguera, 32 – 08017 Barcelona
Dates: DILLUNS 4, 11, 18, 25 de febrer de 2019 i 4, 11, 18, 25 de març de 2019. DISSABTE 16 de març de 2019 (Recés).
Horari: 18:30 a 21:00h. Dissabte 16 de març de 2019 de 10:00h a 14:00h
Instructores: Eulalia Durall i Joana Mateu-Adrover

ADREÇAT A:
Persones que desitgin millorar els seu benestar físic i mental i estiguin disposades a adquirir un compromís de pràctica diària.

Professionals de la salut que desitgin iniciar la seva formació en un protocol amb eficiència clínica demostrada i estiguin disposats a adquirir un compromís de pràctica diària.

Aquest programa s’ha demostrat especialment útil per a persones amb tendència a pensaments negatius i repetitius que generen o perpetuen sentiments d’ansietat o baix estat d’ànim.

La realització d’aquest curs dóna accés al programa de Formació de Professors de Mindfulness – Nivell 1 que imparteix el Centre for Mindfulness Research and Practice -CMRP de la Universitat de Bangor- UK juntament amb l’Associació Espanyola de Mindfulness i Compassió – AEMind.

PREU:

  • Matrícula reduïda (fins l’11 de gener del 2019)
    Pagament Únic: 330 € (No socis i sòcies) 300 € (Soci @ s AEMind)
  • Matrícula No reduïda (a partir de l’11 de gener del 2019)
    Pagament Únic: 360 € (No socis i sòcies) 330 € (Soci @ s AEMind)

És possible fraccionar el pagament de la matrícula: La meitat de l’import en fer la inscripció i la resta abans del 11 de gener del 2019.

A efecte de reducció de matrícula es computarà la data d’ingrés del primer termini.

La quota de matrícula inclou: Les 8 sessions formatives, el dia de pràctica intensiva, amb un total de 24 hores, àudios de pràctiques guiades, un llibre de participant, i certificat de seguiment del programa.

FORMA d’INSCRIPCIÓ

Remetre FORMULARI d’INSCRIPCIÓ degudament emplenat, juntament amb CV actualitzat a: info@mbctbarcelona.com
Les places estan limitades i seran assignades d’acord a l’ordre de sol·licitud.
Un cop rebuda la confirmació d’admissió, s’ha de remetre el justificant d’ingrés de la matrícula a: info@mbctbarcelona.com

CAIXABANK, IBAN: ES27 2100 0362 1102 0042 9721

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

Únicament acceptarem cancel·lacions per escrit (enviades per correu electrònic o certificat postal).
Devolució del 50% si la cancel·lació es sol·licita abans d’1 mes de l’inici del curs. No es realitzarà cap devolució del pagament:

  • Si la cancel·lació es sol·licita dins d’1 mes abans de l’inici del curs. En cas de força major, es podrà optar per realitzar el curs en la següent edició.
  • Un cop iniciada la formació, es podrà estudiar la possibilitat de recuperar les sessions no realitzades, en edicions posteriors.

“MBCTBarcelona es reserva la possibilitat de cancel·lar un esdeveniment en cas que no es cobreixin les places. En aquest cas se li retornarà a l’alumne els diners abonats pel curs, però MBCTBarcelona no es farà càrrec del cost del transport i / o allotjament “

INFORMACIÓ: joana@embatconsultoria.com

LinkedInShare