Lideratge Atent

El Programa MINDFULNES – LIDERATGE ATENT ofereix entrenament per a directius així com projectes corporatius per al desenvolupament del Mindfulness i la pràctica de l’Atenció Plena en l’entorn professional.


21743144_m

“Davant les demandes aclaparadores i les limitacions de la competència, els directius tenen dificultats per mantenir l’atenció i l’energia. La vida es converteix en una safata d’entrada que mai s’acava. Cauen en un cicle d’inconsciència que va de l’impuls a l’acció, sense passar per la fase crucial d’adonar-se’n i trobar el sentit”

Ben Bryant
Professor de lideratge i comportament organitzacional
IMD Business School Lausanne, SuïssaLes pressions organitzatives en què estem submergits tendeixen a empènyer constantment a l’acció. Dipositem “seguretat” al “fer” en comptes de ” ser”.

Els líders més eficaços saben que aturar-se per interpretar i trobar el sentit a les situacions és tan important com l’acció. Per als líders que funcionen en pilot automàtic, això implica donar un pas enrere i aprendre a veure les dinàmiques subtils i sovint inconscients que determinen el resultat d’una situació.

La impulsivitat no ofereix els millors resultats en termes de rendiment. Redueix la nostra percepció, emboira la nostra visió i ens condueix a comportaments repetitius. La saturació d’informació ens fa passar per alt situacions crítiques i alguns senyals.

Mindfulness o la pràctica de l’Atenció Plena esdevé un entrenament que ajuda als directius a interpretar el que succeeix mentre està succeint. Entendre el que s’està pensant i sentint i per què. Comprendre què pensen i senten i com es comporten els del seu equip.

La pràctica del Mindfulness ajuda a crear l’espai mental per ser conscient de pensaments, emocions, així com les dinàmiques més profundes que estan en joc en l’entorn, ajuda als líders a ser més realistes i perspicaços. Contribueix a la resiliència humana (capacitat per superar les dificultats) que està estretament relacionada amb la recerca de propòsit i significat a la vida.

LinkedInShare