Moviment i quietud: Abraça l’equilibriMoviment i quietud: Abraça l’equilibri

L’experiència

Cos i ment necessiten alternar moments de moviment amb moments de quietud per sentir-se en equilibri i poder gaudir de la plenitud. Connecta i abraça el teu equilibri experimentant tres disciplines diferents i complementàries (no cal experiència prèvia en cap de les activitats):

 • Marxa nòrdica: per qui no conegui la tècnica farem una iniciació al moviment i gaudirem de rutes per la natura integrant la part superior del cos al caminar natural de cadascú, les primeres passes per gaudir de la sensació d’impuls que ens ofereixen els bastons.
  Amb els ja iniciats treballarem des del vessant més conscient del moviment per aprofundir plenament en les sensacions que ens ofereix la marxa i recorrerem rutes properes a la casa.
 • Ioga: farem sessions aptes per a tothom, donant opcions per tal que puguis adaptar la pràctica a les teves característiques personals. Sessions en grup però alhora personalitzades perquè l’important és que treballis de forma conscient i còmoda, sense crear tensions. Consciència corporal, consciència respiratòria i centrament mental per trobar l’equilibri cos-ment.
 • Mindfulness: una invitació a desenvolupar la consciència i a connectar amb cada instant mentre conreem actituds de Mindfulness: curiositat, acceptació, paciència, amabilitat….

Dedica’t un cap de setmana en un entorn immillorable. Dóna’t un temps i un espai per tenir cura de cos i ment de la ma de professionals en cada especialitat.

Organitzat per:

Montserrat Rius (Rrat): fundadora de NordicWalks, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze del Vallès. Combina la seva passió per la marxa nòrdica amb fomentar l’alimentació natural i conscient. És dietista, naturòloga i acupuntora. Títol d’Entrenadora Esportiva de marxa nòrdica per l’Escola Catalana de l’Esport, inscrita en el ROPEC amb el nº 028338. Instructora de marxa nòrdica per INWA i FENWA.

Marga Pascual: directora de Satya Ioga, Centre de Ioga de Sant Quirze del Vallès. Professora de Ioga titulada per la “Asociación Española de Practicantes de Yoga (AEPY)”. Formada principalment amb Manuel Morata (deixeble directe de Nil Hahoutoff i Swami Satyananda Saraswati), Habib BA i Gemma Vidal. Titulada per la Yoga Vendanta Forest Academy of Rishikesh amb la formació feta a la India al Sivananda Yoga Vedanta Center.

Joana Mateu: llicenciada en Psicologia, diplomada en Infermeria, Professora en Mindfulness MBCT qualificada pel Centre for Mindfulness Research and Practice de la Universitat de Bangor- UK, Teacher Trainee en Mindfulness Self-Compassion pel Center for Mindful Self-Compassion San Diego, CA.

On i quan

Del 4 al 6 d’octubre del 2019

Al Casal Sant Martí (Veciana). Habitacions individuals o dobles amb bany. Cuina casolana.

Preu

Preu: socis NordicWalks, Satya i clients/alumnes Embat 300 €, no socis 315 €
Preu reduït: socis NordicWalks, Satya i clients/alumnes Embat 280 €, no socis 295 € (si formalitzes la reserva com a màxim el 8 de setembre)

El preu inclou l’estada, els àpats principals (esmorzar, dinar i sopar) i les activitats. No inclou el transport.

Inscripcions

 • Reserva de plaça: 120 € per formalitzar la reserva de plaça.
  Si fas la reserva de plaça fins el 8 de setembre, tens preu reduït, a partir del 9 de setembre no hi ha reducció de preu.
 • Segon pagament: la resta fins a completar el preu total, el pots abonar com a màxim el 22 de setembre.
  Per les inscripcions a partir del 22 de setembre, es farà un únic pagament pel total del preu per formalitzar la inscripció.

Els pagaments els pots fer a Satya Centre de ioga en metàl·lic o targeta, o bé per transferència.

Política de cancel·lació

En cas de cancel·lació de la reserva fins el 22 de setembre, et retornarem la quantitat que hagis pagat de forma integra.

Si cancel·les a partir del 23 de setembre, no es retornarà la quantitat de 120€, que ja haurem pagat a la casa en concepte de reserva. Et retornarem la resta de diners que hagis pagat.

En cas de cancel·lació per part nostra, et retornarem l’import que hagis pagat de forma  íntegra, independentment de la data.

LinkedInShare