Moviment i quietud: Acció i calma en harmonia

Amb motiu de la reactivació d’alerta per la situació de risc de salut pública pel Coronavirus- Covid 19, se suspèn l’activitat fins a nou avís 

Moviment i quietud: Acció i calma en harmonia

L’experiència

Ets acció i ets calma. Quan els complementaris s’expressen i es desenvolupen en harmonia, pots sentir la plenitud.

Harmonitza l’acció i la calma experimentant tres disciplines diferents i complementàries (no cal experiència prèvia en cap de les activitats):

 • Marxa nòrdica: per qui no conegui la tècnica farem una iniciació al moviment que integra el treball de la part superior del cos quan caminem, les primeres passes per gaudir de la sensació d’impuls que ens ofereixen els bastons, i podrem practicar amb les rutes previstes vora la casa.
  Amb els ja iniciats treballarem des del vessant més conscient del moviment per aprofundir plenament en les sensacions que ens ofereix la marxa, tot recorrent els boscos i camins propers.
 • Ioga: farem sessions aptes per a tothom, donant opcions per tal que puguis adaptar la pràctica a les teves característiques personals. Sessions en grup però a l’hora personalitzades perquè l’important és que treballis de forma conscient i còmoda, sense crear tensions. Consciència corporal, consciència respiratòria i centrament mental per trobar l’equilibri cos-ment. Si pateixes alguna lesió o dolència, fes-nos-ho saber per tal de poder-te donar les indicacions adients a l’hora de fer la pràctica. Tot es pot adaptar!
 • Mindfulness: Una invitació a desenvolupar la consciència i a connectar amb cada instant mentre conreem actituds de Mindfulness: curiositat, acceptació, paciència, amabilitat….

Dedica’t un cap de setmana en un entorn segur i de la ma de professionals en cada disciplina. Dóna’t un temps i un espai per experimentar la vivència de l’acció i la calma i dels efectes que tenen en tu quan els integres.

Organitzat per:

Montserrat Rius (Rrat): fundadora de NordicWalks, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze del Vallès. Combina la seva passió per la marxa nòrdica amb fomentar l’alimentació natural i conscient. És dietista i acupuntora. Títol de Tècnica Esportiva en marxa nòrdica per l’Escola Catalana de l’Esport, inscrita en el ROPEC amb el nº 028338. Instructora de marxa nòrdica per INWA i FENWA.

Marga Pascual: directora de Satya Yoga, Centre de Ioga de Sant Quirze del Vallès. Professora de Ioga titulada per la “Asociación Española de Practicantes de Yoga (AEPY)” i per la “Yoga Vedanta Forest Academy of Rishikesh” (India). Formada principalment amb Manuel Morata (deixeble directe de Nil Hahoutoff i Swami Satyananda Saraswati), Habib BA i Gemma Vidal. Acreditada professionalment com a instructora de ioga per la Generalitat de Catalunya.

Joana Mateu: llicenciada en Psicologia, diplomada en Infermeria, Instructora en Mindfulness MBCT qualificada pel Centre for Mindfulness Research and Practice de la Universitat de Bangor- UK, Teacher Trainee en Mindfulness Self-Compassion pel Center for Mindful Self-Compassion San Diego, CA.

On i quan

Del 13 al 15 de novembre del 2020

Al Casal Sant Martí (Veciana). Habitacions individuals amb bany privat. Cuina casolana (possibilitat d’adaptar els menús si tens al·lèrgies o intoleràncies). Amb totes les mesures d’higiene i desinfecció per garantir una estada segura.

Preu

Preu: socis 300 €, no socis 315 €

El preu inclou l’estada, els àpats principals (esmorzar, dinar i sopar) i les activitats. No inclou el transport.

Inscripcions

Per inscriure’t cal que emplenis el formulari d’inscripció amb les teves dades i ens el facis arribar.
Si t’inscrius abans del 18 d’octubre, pots fer el pagament fraccionat en dues vegades:

 • Primer pagament: 150 € per formalitzar la reserva de plaça.
 • Segon pagament: la resta fins a completar el preu total, el pots abonar com a màxim l’1 de novembre.

Per les inscripcions a partir del 18 d’octubre, es farà un únic pagament pel total del preu per formalitzar la inscripció.
El dia 18 d’octubre avaluarem la viabilitat del recés en funció de les places formalitzades.
El pagament el pots fer a Satya Centre de ioga en efectiu o bé per transferència (no es pot fer pagament amb targeta).

Política de cancel·lació

Degut a la situació d’excepcionalitat causada per la COVID-19, en cas de cancel·lació de la inscripció et retornarem la quantitat que hagis pagat de forma integra.
En cas de cancel·lació per part nostra, també et retornarem la totalitat del que hagis pagat.

Mesures COVID-19

 • El Casal de Sant Martí garanteix el compliment de les mesures de seguretat sanitària recomanades per a la prevenció de la Covid-19.
 • Destaquem que les habitacions són individuals i amb bany privat.
 • El número màxim de participants al recés garanteix que es pot mantenir una distància de seguretat física de 2 metres dins de la sala de pràctica.
 • La disposició de les taules al menjador es gestionarà de manera que es garanteixin les mesures de seguretat necessàries.
 • És obligatori l’ús de mascareta. Per a la bona oxigenació del cos, al realitzar l’activitat de ioga i marxa nòrdica, podrem prescindir d’ella sempre i quan preservem la distància de seguretat.
 • Cal fer rentat de mans de forma periòdica, a l’inici i final de cada activitat, i a l’inici i final de cada àpat. Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició.
LinkedInShare