MOVIMENT I QUIETUD: RECONEIX-TE I GAUDEIX

L’experiència

Un combinat de tres activitats que es complementen perfectament per treballar l’equilibri i la motivació, l’exterior i l’interior, el cos, la ment i les emocions des de la consciència i l’experimentació. No cal tenir experiència prèvia en cap de les activitats.

 • Marxa nòrdica: per qui no conegui la tècnica farem una iniciació al moviment i gaudirem de rutes per la natura integrant la part superior del cos al caminar natural de cadascú, les primeres passes per gaudir de la sensació d’impuls que ens ofereixen els bastons.
  Amb els ja iniciats treballarem des del vessant més conscient del moviment per aprofundir plenament en les sensacions que ens ofereix la marxa i recorrerem rutes properes al centre.
 • Ioga: farem sessions aptes per a tothom, donant opcions per tal que puguis adaptar la pràctica a les teves característiques personals. Sessions en grup però alhora personalitzades perquè puguis treballar de forma conscient i còmoda, sense crear tensions. Consciència corporal, consciència respiratòria i centrament mental per trobar l’equilibri cos-ment.
  Si pateixes alguna lesió o dolència, fes-nos-ho saber per tal de poder-te donar les indicacions adients a l’hora de fer la pràctica. Tot es pot adaptar!
 • Mindfulness: Una invitació a desenvolupar la consciència i a connectar amb cada instant mentre conreem actituds de Mindfulness: curiositat, acceptació, paciència, amabilitat….

Organitzat per:

Montserrat Rius (Rrat): fundadora i presidenta de NordicWalks, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze del Vallès. Combina la seva passió per la marxa nòrdica amb fomentar l’alimentació natural i conscient. És dietista, naturòloga i acupuntora. Instructora de marxa nòrdica per INWA i FENWA. Tècnica Esportiva TD1 en MN.

Marga Pascual: directora de Satya Centre de Ioga, a Sant Quirze del Vallès. Professora de Ioga titulada per la “Asociación Española de Practicantes de Yoga (AEPY)”. Formada principalment amb Manuel Morata (deixeble directe de Nil Hahoutoff i Satyananda Saraswati), Habib BA i Gemma Vidal. Titulada per la Yoga Vendanta Forest Academy of Rishikesh amb la formació feta a la India al Sivananda Yoga Vedanta Center.

Joana Mateu-Adrover: llicenciada en Psicologia, Professora en Mindfulness MBCT qualificada pel Centre for Mindfulness Research and Practice de la Universitat de Bangor- UK, Teacher Trainee en Mindfulness Self-Compassion pel Center for Mindful Self-Compassion San Diego, CA, Coordinadora de Grup de pràctica de Mindfulness de l’Associació Espanyola de Mindfulness i Compassió – AEMind.

On i quan

Del 16 al 18 de Novembre del 2018

A la Casa Santa Elena (Solius). Habitacions amb bany. Cuina casolana, amb possibilitat d’escollir menú mixte, ovo-lacto-vegetarià o vegà.

visita la web de la casa santa elena.

Preu

Preu reduït: socis 280 € ; no socis 295 € formalitzant màxim el 10 d’octubre.
Preu: socis 300 € ; no socis 315 € per reserves a partir de l’11 d’octubre.

El preu inclou l’estada, els àpats principals (esmorzar, dinar i sopar) i les activitats. No inclou el transport.

Inscripcions

 • Reserva de plaça: 120 € per formalitzar la reserva de plaça.
  Si fas la reserva de plaça fins el 10 d’octubre, tens preu reduït, a partir de l’11 d’octubre no hi ha reducció de preu.
 • Segon pagament: la resta fins a completar el preu total, el pots abonar com a màxim el 4 de novembre.
  Per les inscripcions a partir del 5 de novembre, es farà un únic pagament pel total del preu per formalitzar la inscripció.

Reserva de plaça online: clica AQUÍ

Els pagaments els pots fer a Satya Centre de Ioga en metàl·lic o targeta, o bé per transferència.

Política de cancel·lació

En cas de cancel·lació de la reserva fins el 14 d’octubre, et retornarem la quantitat que hagis pagat de forma integra.
Si cancel·les a partir del 15 d’octubre i fins el 7 de novembre no es retornarà la quantitat de 120€, que ja haurem pagat a la casa en concepte de reserva. Et retornarem la resta de diners que hagis pagat.
Si cancel·les a partir del 8 de novembre, no es farà cap devolució de diners.

En cas de cancel·lació per part nostra, et retornarem l’import que hagis pagat de forma  íntegra, independentment de la data.

LinkedInShare